Icardi'den Galatasaray'a Şartlı 'Evet'

Icardi'den Galatasaray'a Şartlı 'Evet'

Galatasaray 12.5 milyon Euro'luk maliyeti karşılayabilirse  Icardi'nin takıma katılmaya "evet" dediği belirtiliyor.

Galatasaray'da şampiyonluğun mimarlarından olan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin geleceği henüz netlik kazanmamış durumda. Ancak, Galatasaray yönetimi, yıldız oyuncuyu takımda tutmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Son güncellemelere göre, Icardi yönetim ile anlaşmak için bazı şartlar sunmuş durumda. İşte ayrıntılar:

Galatasaray'da geçen sezon önemli bir rol oynayan Arjantinli süperstar Mauro Icardi, attığı gollerle taraftarların sevgisini kazanmıştı. Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona eren Icardi için Galatasaray yönetimi büyük çaba sarfediyor.

SUUDİ ARABİSTAN ETKİSİ...

Icardi, PSG'ye geri döndü ama Galatasaray'da kariyerini sürdürmek istiyor. Ancak Suudi Arabistan'dan gelen teklif nedeniyle durum değişti. Al Taawon, Icardi'ye yıllık 25 milyon Euro civarında bir teklif sundu.

ÖNCELİĞİ GALATASARAY AMA...

Icardi'nin önceliği hala Galatasaray olsa da ücret konusu düşündürücü olabilir. Arjantinli yıldızın yıllık maliyeti, maaşı, bonusları ve imaj haklarıyla birlikte 12.5 milyon Euro'yu bulmaktadır. Galatasaray'ın bu maliyeti karşılayabilirse  Icardi'nin takıma katılmaya "evet" dediği belirtiliyor.

YÖNETİM SPONSOR ARAYIŞINDA

Galatasaray yönetimi, Icardi'nin maliyetini karşılamak için sponsor arayışına devam etmektedir. Eğer Galatasaray, Icardi'nin yıllık ücretini karşılamaya "evet" derse, Arjantinli futbolcu 3 yıllık bir sözleşmeye imza atmaya hazır.

Kaynak: Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler