Mardin'deki çocukların yeni yıl dilekleri gerçekleştirildi

Mardin'deki çocukların yeni yıl dilekleri gerçekleştirildi

BATI Innovative Logistics, "BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu" adlı projesi kapsamında Mardin'deki iki okuldaki çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirdi.

Lojistik sektörünün öncü şirketlerinden BATI Innovative Logistics, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Şirket, "BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu" adlı projesi kapsamında Mardin'deki iki okuldaki çocukların yeni yıl dileklerini gerçekleştirdi.

Proje kapsamında, BATI Innovative Logistics çalışanları, seçilen okullardaki öğrencilerin yazdıkları mektuplarda yer alan dilekleri gerçekleştirmek için bir araya geldi. Çocuklardan gelen dilekler arasında kitap, oyuncak, kıyafet, kırtasiye malzemesi gibi ihtiyaç malzemeleri yer alıyordu.

Çalışanlar, çocukların dileklerini yerine getirmek için ellerinden gelen çabayı sarf etti. İhtiyaç malzemeleri temin edildi ve hediyeler çocuklara ulaştırıldı. Ayrıca, çocuklarla çeşitli etkinlikler düzenlenerek onlara unutulmaz bir yeni yıl deneyimi yaşatıldı.

Uluslararası Satış Direktörü Kaan Aydın, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "BATI'dan Doğuya Yeni Yıl Coşkusu projemiz, her yıl daha da büyüyerek, çocuklarımızın yüzlerine bir nebze olsun mutluluk katma amacını taşıyor. Bu yıl Mardin'deki iki okulumuzun öğrencileriyle buluşmak, onların dileklerini yerine getirmek için sabırsızlanıyoruz" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler