Sergen Yalçın, Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

Sergen Yalçın, Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu

Yalçın, ilk maçlarına odaklandıklarını belirterek, "Takımları takip ediyoruz. Oyuncuları biliyoruz. Kolay maçlar olmuyor. Ligde bütün maçlar zor. İçerde de dışarıda da maç kazanmak kolay değil" dedi.

Antalyaspor, Nuri Şahin'in ayrılmasının ardından Sergen Yalçın ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Süper Lig'de 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi ile 24 puan toplayan Antalyaspor'da, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a transferinin ardından boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sergen Yalçın getirildi.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Sinan Boztepe, teknik direktör Sergen Yalçın ve kulüp yöneticileri katıldı.

Boztepe, Yalçın'ı takıma kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Başarılı hocalara ihtiyacımız vardı. Süper Lig ve dünyadaki en değerli hocalardan birini aldık. İnşallah biz de bu ligde üst sıralarda yerimizi bulup başarılı hedeflerimize doğru Sergen hocamızla beraber emek harcayacağız" dedi.

Yalçın ise, "Ekip olarak 1,5 yıldır çalışmıyoruz. Kısmet Antalya'yaymış. Hem başkanımız aradığında çok heyecanlandık. Hem kadro, hem şehir olarak hem de hedefler olarak konuştuğumuzda birbirini tamamlayan bir ikili gördük. O yüzden çok heyecanlı bir şekilde, inanarak, başarılı olacağımıza güvenerek doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Antalyaspor ile inşallah çok iyi yerlere geliriz" diye konuştu.

Yalçın, ilk maçlarına odaklandıklarını belirterek, "Takımları takip ediyoruz. Oyuncuları biliyoruz. Kolay maçlar olmuyor. Ligde bütün maçlar zor. İçerde de dışarıda da maç kazanmak kolay değil. İyi hazırlanıp iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz bir an evvel takımı yukarıya çıkarmak. İyi bir kadroya sahibiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler