"Yangın" günlükleri "Çok Yazık" ile tamamlanıyor!

"Yangın" günlükleri "Çok Yazık" ile tamamlanıyor!

En iyi 50 ve Viral listelerinde yer alan "Çok Yazık"ın söz ve müziği Çağan Şengül'e, akustik düzenlemesi ise Oğuzhan Çakır’a ait.

Çağan Şengül'ün, 25 milyon dinlenmeye ulaşan albümü YANGIN'ın akustik versiyonuyla devam ediyor. Sanatçının en sevilen şarkılarından biri olan "Çok Yazık - Akustik", "Yangın - Acoustic Sessions" adı altında Sony Music Türkiye etiketiyle 23 Haziran'da yayınlanacak. 

“Yangın Acoustic Sessions”ın son çıkışı "Çok Yazık" olacak. Bu akustik EP'de her hafta bir şarkı paylaşılarak “Yana Yana”, “Terkedilmiş Şehirler” ve Işıl Ayman ile düet yaptığı “Rengarenk Ormanlar”ın akustik versiyonları dinleyiciyle buluşmuştu. 

En iyi 50 ve Viral listelerinde yer alan "Çok Yazık"ın söz ve müziği Çağan Şengül'e, akustik düzenlemesi ise Oğuzhan Çakır’a ait. Şarkının performans videosu, sanatçının YouTube kanalında yayınlanacak. Ep’nin performans videolarındaki gelenek bozulmayarak Melike Beşli tarafından çekilen video, samimi atmosferiyle Çağan Şengül hayranlarını mutlu edecek gibi görünüyor. 

Çağan Şengül'ün şarkılarını akustik olarak seslendirdiği "Yangın - Acoustic Sessions" albümünün son şarkısı "Çok Yazık - Akustik", 23 Haziran'da tüm dijital platformlarda yayında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler