BATI Innovative Logistics, ISOtank taşımacılığını dönüştürüyor

BATI Innovative Logistics, ISOtank taşımacılığını dönüştürüyor

İstek Akbulut: "ISOtank taşımacılığı, tehlikeli ve yanıcı maddelerin taşınması için önemli bir yöntemdir. Bu nedenle, taşıma güvenliği ve verimliliği kritik önem taşımaktadır.

BATI Innovative Logistics, ISOtank taşımacılığı alanında yenilikçi yaklaşımıyla sektörde fark yaratıyor. Şirket, teknoloji ve veri analitiği kullanarak taşıma işlemlerini daha güvenli ve verimli hale getiriyor. Ayrıca, müşteri odaklı yaklaşımıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyor.

BATI Innovative Logistics ISOtank Taşımacılığı Direktörü İstek Akbulut, "ISOtank taşımacılığı, tehlikeli ve yanıcı maddelerin taşınması için önemli bir yöntemdir. Bu nedenle, taşıma güvenliği ve verimliliği kritik önem taşımaktadır. Biz de bu alanda teknoloji ve veri analitiği kullanarak önemli bir fark yaratmaya çalışıyoruz" dedi.

Akbulut, şirket olarak ISOtank taşımacılığında şu yenilikleri yaptıklarını açıkladı:

  • Akıllı izleme sistemleri kullanarak taşıma işlemlerini 7/24 takip ediyoruz.
  • Veri analitiği kullanarak taşıma süreçlerini optimize ediyoruz.
  • Dijital güvenlik önlemleri alarak taşımaların güvenliğini sağlıyoruz.

Akbulut, müşteri odaklı yaklaşımlarının da ISOtank taşımacılığında önemli bir rol oynadığını belirtti. Şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak için kapsamlı bir araştırma yapıyor ve bu doğrultuda özel çözümler sunuyor.

BATI Innovative Logistics, ISOtank taşımacılığında öncü bir rol oynamaya devam ediyor ve bu sektördeki müşterilerine güvenilir ve yenilikçi çözümler sunma taahhüdünü sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler