Beyninde tümör tespit edilen Şarkıcı Şimal ameliyat oldu

Beyninde tümör tespit edilen Şarkıcı Şimal ameliyat oldu

Meme kanserini yenen şarkıcı Şimal, beyninde tümör nedeniyle ameliyat oldu

İki yıl önce meme kanserini yenen şarkıcı Şimal, beyninde tespit edilen tümör nedeniyle 8 saat süren bir ameliyat geçirdi.

Şimal, 2021 yılında yakalandığı meme kanserini yenmek için kemoterapi ve radyoterapi tedavisi görmüş ve ameliyat olmuştu. Daha sonra kanseri yenen şarkıcı, "Patoloji sonucumuz geldi, tertemiz" açıklamasını yapmıştı.

Geçtiğimiz hafta rutin kontrolleri için hastaneye giden Şimal'in bu kez de beyninde tümör tespit edildi. Şimal, kötü haberi Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı:

"Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek bir şeyim yok. Dualarınızı beklemekten başka... Acil ameliyat dediler. Çok üzgünüm."

Hastaneye yatan şarkıcı, bugün 8 saat süren bir ameliyata girdi. Ameliyat başarılı geçti ve Şimal yoğun bakıma alındı.

Şimal'in nişanlısı, ameliyata girerken çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımında, "Bugünler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimal'iniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim, dayan az kaldı. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler