Jason Statham'ın "The Beekeeper"ı dünya gişelerinde zirveye oturdu

Jason Statham'ın "The Beekeeper"ı dünya gişelerinde zirveye oturdu

Filmartı'dan yapılan açıklamaya göre, film ABD'de 17 milyon dolar, diğer ülkelerden de 20,4 milyon dolar hasılat elde etti.

Ünlü aksiyon oyuncusu Jason Statham'ın başrolünde olduğu "The Beekeeper" (Arıcı: Ölüm Kovanı) filmi, vizyona girdiği ilk 2 günde dünya genelinde 37,1 milyon dolar hasılat elde ederek dünya gişelerinde zirveye oturdu.

Filmartı'dan yapılan açıklamaya göre, film ABD'de 17 milyon dolar, diğer ülkelerden de 20,4 milyon dolar hasılat elde etti. Film, vizyona girdiği ilk 2 günde dünya genelinde en çok hasılat yapan film oldu.

Filmin Türkiye'de de ilgi gördüğü gözlendi. Boxoffice'den edinilen bilgiye göre, film Türkiye'de hafta sonu en çok izlenen yapımlar arasında 8. sırada yer aldı ve 20 bin 281 kişi tarafından izlendi.

Filmin konusu, eski bir ajan olan Adam Clay'in değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar vermesini konu alıyor. Clay, dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenince, bu işin kökünü kazımadan rahat etmeyecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler