Sosyal-İş'te yeni bir dönem!

Sosyal-İş'te yeni bir dönem!

Sosyal-İş'in 16. Olağan Genel Kurulunda İlhan Ağırbaş Genel Başkan seçildi

Sosyal-İş Sendikası'nın 16. Olağan Genel Kurulu 10-11 Ocak 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirildi. Genel Kurul'da mevcut Genel Başkan Celal Uyar'ın yerine İlhan Ağırbaş seçildi.

Genel Kurul'da konuşan Ağırbaş, Sosyal-İş'i hak ettiği yere getirmek için mücadele edeceklerini belirterek, "Her bir üyenin işyerinde, mahallesinde, ailesinin içinde gururla ben Sosyal-İş'liyim diyebildiği, üyelerin sendikada olan biten her şeyden haberdar olabildiği ve üyelerin kendi yetenekleri ile sendikamızın ve Türkiye işçi hareketinin gelişimine katkı sunabildiği yeni bir Sosyal-İş yaratmaya geldik" dedi.

Ağırbaş, Türkiye'de yaşanan sorunlara da değinerek, "Sendikamızın bu ülkede anayasal demokrasinin savunucusu olmak zorunda olduğunu, en azından kendi ekmek mücadelemiz için bunu yapmak zorunda olduğumuzu" belirtti.

Genel Kurul'da ayrıca Polat Deniz Gülşen Genel Sekreterliğe, Murat Bozbeyoğlu, Gökhan Keskin ve Gökhan Mangal Genel Yönetim Kuruluna seçildi. Denetim Kuruluna Yılmaz Bozkurt, Ebru Avci ve Alev Ceylan, Disiplin Kuruluna ise Recep Kaya, Meriç Dilekli ve Şengül İşçi seçildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler